Головне меню

Популярні рецепти

Свиняча поребрина з рисом
Свиняча поребрина з рисом

Нарізану великими кубиками свинячу поребрину кладуть у ка­струлю з киплячою водою, солять, додають цибулі, петрушки, моркви, перцю, варять до півготовності, виймають, а бульйон відціджують.

Перебраний і промитий рис варять 15—20 хв. в підсоленій воді і від­кидають на друшляк у сотейник або каструлю кладуть кількома шарами рис і поребрину так, щоб зверху був рис, поливають бульйо­ном і маслом і ставлять на 25—30 хв. у духовку

Подаючи на стіл, поребрину поли­вають підливою.

Приготування підливи. Борошно злегка підсмажують, розводять бульйоном, в якому варилась поребрина, і варять 50—60 хв. Підливу проціджують крізь сито, доводять до кипіння, заправ­ляють вершковим маслом і солять.

На 600 г поребрини — 2 ст. ложки вершкового масла, 3/4 склянки рису, 1/2 цибулини, по 1/2 коре­ня моркви і петрушки.

Для підливи — 1 ст. лежку пшеничного борошна, 1 ст. ложку вершкового масла, 2 горошини запашного перцю, 11/2 склянки бульйону.




Схожі кулінарні рецепти