Головне меню

Популярні рецепти

Буженина з пивом
Буженина з пивом

Свинячий окіст нарізують великими кусками (0,5—1,0 кг), солять, кладуть на сковороду і смажать на добре розігрітому жирі. Потім перекладають у сотейник і тушкують до готовності, додаючи коріння, цибулі, пива, лаврового листу, запашного перцю м'яти. Готову свинину нарізують тонкими порціонними кусками. Сік в якому тушкувалась свинина, проціджують, доводять до кипіння заправляють вершковим маслом. Буженину подають на стіл з відвареною картоплею і поливають заправленим соком, в якому тушкувалась свинина.

На 500 г свинини (окосту) — 21/2 ст. ложки жиру, 1 корінь моркви, 1/2 кореня петрушки, 1 цибулину, 4 горошини гіркого перцю, 2 горошини запашного перцю, і лав­ровий листок, 1 ст. ложку вершкового масла, 2 склянки чорного або світлого пива, 5 г сухої м'яти, 1 кг картоплі, 11/2 ст. ложки вершкового масла для смаження картоплі.




Схожі кулінарні рецепти