Головне меню

Популярні рецепти

Свинячі битки по-українському
Свинячі битки по-українському

Нарізану у вигляді битків свинину злегка відбивають сікачем, посипають сіллю, меленим перцем і злегка обсмажують. На дно сотей­ника кладуть нарізане кусочками сало, поверх нього — злегка під­смажені битки, на них — злегка обсмажену цибулю, заливають бульйо­ном і тушкують до готовності. Готові битки укладають на шматоч­ки підсмаженого житнього хліба, поливають соком, в якому тушкува­лось м'ясо, посипають шаткованим часником і зеленню петрушки.

На гарнір подають смажену картоплю і огірки.

На 500 г свинини — 150 г житнього хліба, 100 г сала, 2 цибулини, 5 горошин гір­кого перцю, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки, 11/2 склянки бульйону, 1 кг картоплі, 11/2 ст. ложки жиру для смаження картоплі, 4 шт. огірків свіжих або малосольних, 2 зубки часнику.




Схожі кулінарні рецепти