Головне меню

Популярні рецепти

Сальник з гречаною кашею
Сальник з гречаною кашею

З гречаних підсмажених крупів ва­рять розсипчасту кашу. В неї кладуть нарізану підсмажену цибулю, мелений перець, смалець, січену або пропущену через м'ясорубку свинячу печінку і все добре змішують.

Дно і стінки сотейника або каструлі обкладають сальником, накладають підготовленої каші, зверху вкривають сальником і запікають у духовці 30—40 хв.

Якщо немає сальника, каструлю і сотейник можна обкладати тонкими шматочками сала.

Подаючи на стіл, готовий сальник розрізують на куски, поливають жиром і посипають зеленню петрушки.

На 300 г сальника — 400 г свинячої печінки, 1 склянку гречаних крупів, 100 г смальцю, 1 цибулину, 2 горошини гіркого перцю.




Схожі кулінарні рецепти