Головне меню

Популярні рецепти

Свиняча голова з хріном

Свиняча голова з хріном

Свинячу голову очищають, промивають, кладуть у каструлю, за­ливають гарячою водою і варять до готовності, додаючи петрушки, моркви, цибулі, лаврового листу, запашного перцю та солі. Потім го­лову виймають з каструлі і відокремлюють нижню щелепу.

Натертий на тертці хрін обсмажують на маслі, всипають підсуше­ного борошна, розводять бульйоном, додають сметани, вареного оцту, цукру і солі. Все змішують і доводять до кипіння.

Подаючи на стіл, м'ясо голови розрізують на порції і поливають приготовленим хріном.

На 1 кг свинячої голови — 1 склянку сметани, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1 невеликий корінь хріну, 1 цибулину, 11/2 ст. ложки оцту, 1 ст. ложку цукру, по 1 ко­реню моркви і петрушки.




Схожі кулінарні рецепти