123************* Холодець із свинячих ніжок
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Холодець із свинячих ніжок

Холодець із свинячих ніжок

Свинячі ніжки обсмалюють, зрізають копитця, розрізують по довжині, заливають холодною водою на 2—3 год, промивають, заливають холодною водою з розрахунку 1,3 л на 1 кг ніжок, дають закипіти на великому вогні. Потім додають обчищені й нарізані моркву, корінь петрушки, цибулю, лавровий лист, перець горошком, сіль і варять на малому вогні до повної готовності ніжок. Після цього м'ясо відокремлюють від кісток, проціджують бульйон, знявши з нього жир, заливають ним м'ясо, дають прокипіти 5—10 хв, розливають у тарілки або спеціальну форму й охолоджують.

Подають із сметанним соусом з тертим хріном.

На 1 кг свинячих ніжок — по 1/2 кореня моркви та петрушки, 1/2 цибулини, 2 лаврових листки, 5 горошин гіркого перцю, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти