Головне меню

Популярні рецепти

Завиванець з свинячої гомілки

Завиванець з свинячої гомілки

Гомілку відрубують від свинячого окосту, промивають, розрізують по довжині, видаляють кістки, солять, посипають перцем, згортають рулетом, перев'язують шпагатом і варять разом з нарізаними морквою та ріпчастою цибулею, лавровим листом і перцем горошком до готовності. Завиванець охолоджують у бульйоні, віджимають і кладуть на нього гніт.

Подаючи на стіл, знімають з завиванця шпагат, нарізують тонкими шматками, укладають на блюдо й прикрашають зеленню петрушки.

На 1 гомілку — 1 морквину, 1 цибулину, 5 горошин перцю, сіль — за смаком, лавровий лист.




Схожі кулінарні рецепти