Головне меню

Популярні рецепти

Відварне порося з хріном

Відварне порося з хріном

Підготовлене порося відварюють в несолоній воді до готовності, потім одержаний відвар солять, порося охолоджують у ньому до 50— 60° С і нарізують порціями. Подають на стіл з відварною картоплею, яку поливають сметанною підливою з хріном.

Приготування підливи. Хрін натирають на тертці, злегка підсмажують на вершковому маслі, додають запашний перець, оцет і кип'ятять доти, поки оцет не випариться майже цілком.

Пасероване на маслі борошно розводять бульйоном, проварюють, додавши сметану та сіль, проціджують, змішують з хріном, добре проварюють і заправляють маслом.

На 1 кг поросятини —  1 1/2кг картоплі, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1 ст. ложку вершкового масла, 200 г хріну, 1 ст. ложку 9%-ного оцту, 1 склянку сметани, 2 склянки бульйону, сіль, перець — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти