Головне меню

Популярні рецепти

Заливне порося

Заливне порося

Порося ошпарюють (одразу після забою) або обсмалюють, потрошать, промивають, варять з обчищеними й нарізаними морквою, цибулею, лавровим листом і перцем горошком, охолоджують у бульйоні, нарізують кусками, акуратно розкладають на довгастому блюді й прикрашають кружальцями вареної моркви.

Бульйон проціджують і, якщо його забагато, кип'ятять, щоб частина води випарилась, кладуть у нього желатин, замочений у холодній воді, заливають порося й охолоджують.

Окремо подають хрін з оцтом.

На 1/2 поросяти — 1/2 морквини, 1 цибулину, 1 чайну ложку желатину, 8 горошин перцю, сіль — за смаком, лавровий лист.




Схожі кулінарні рецепти