Головне меню

Популярні рецепти

Шпундра (свиняча грудинка, тушкована в буряковому квасі)

Шпундра (свиняча грудинка, тушкована в буряковому квасі)

Свинячу грудинку очищають від жил і плівок, нарізують дрібними кусками, обсмажують на смальці або вершковому маслі, додавши пшеничного борошна та дрібно нарізаної ріпчастої цибулі, складають у сотейник або каструлю, додають нарізані кусочками буряки, заливають буряковим квасом, солять і тушкують до готовності.

Подають грудинку разом з овочами, в яких вона тушкувалась, і посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

На 500 г свинячої грудинки — 1 1/2 ст. ложки смальцю або вершкового масла, 750 г буряків, 1 цибулину, 2 чайних ложки пшеничного борошна, 1 склянку бурякового квасу, сіль — за смаком, зелень.




Схожі кулінарні рецепти