Головне меню

Популярні рецепти

Печеня по-житомирському

Печеня по-житомирському

Свинину нарізують невеликими кусками, солять, злегка обсмажують і тушкують до напівготовності з томатом-пюре.

Картоплю й моркву обчищають, нарізують кубиками, злегка обсмажують на вершковому маслі, змішують з нарізаною сирою цибулею й заправляють сіллю та перцем.

Підготовлені овочі укладають у сотейник або каструлю шарами впереміж із свининою, додають нарізані варені гриби, лавровий лист, заливають грибним бульйоном і тушкують до готовності.

На 500 г свинини — 3 ст. ложки вершкового масла, 1 кг картоплі, 1 морквину, 1 цибулину, 3 ст. ложки томату-пюре, 40 г сушених грибів, сіль, перець — за смаком, лавровий лист.




Схожі кулінарні рецепти