Головне меню

Популярні рецепти

Свинина, тушкована з макаронними виробами

Свинина, тушкована з макаронними виробами

Нарізану широкими порціонними кусками свинину відбивають, солять, посипають перцем, злегка обсмажують на дуже розігрітому смальці або вершковому маслі, складають у сотейник або каструлю, заливають бульйоном, додають січену пасеровану цибулю, нарізані часточками помідори без шкірки й насіння, стручки очищеного солодкого (болгарського) перцю, нарізані у вигляді короткої локшини, сіль, перець і тушкують м'ясо до напівготовності.

Макаронні вироби (ріжки, зірочки і т. д.) відварюють до напівготовності в підсоленій воді, проціджують, кладуть у посудину з м'ясом, перемішують з соусом і тушкують до повної готовності м'яса.

Якщо використовується вермішель, її кладуть, попередньо не відварюючи.

На 500 г свинини — 2—3 ст. ложки смальцю або вершкового масла, 1 цибулину, 200 г помідорів, 150 г солодкого перцю (болгарського), 250 г макаронних виробів, 2 склянки бульйону, сіль, перець — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти