Головне меню

Популярні рецепти

Бігус із свинини

Бігус із свинини

Свіжу капусту очищають, промивають, нарізують, збризкують оцтом, додають смалець, м'ясний бульйон і повільно тушкують під кришкою до напівготовності.

Свіжу свинячу грудинку нарізують, солять, посипають перцем і злегка обсмажують на розігрітому смальці.

Окремо пасерують цибулю, додають томат-пюре й продовжують пасерувати 10—15 хв. Цибулю з томатом з'єднують із смаженою кусками свининою, заливають бульйоном, тушкують 25—30хв, з'єднують з тушкованою капустою, додають сіль, перець, лавровий лист, усе змішують і продовжують тушкувати до повної готовності м'яса та капусти.

На 500 г свинини — 800 г капусти, 3—4 ст. ложки смальцю, 1/2 ст. ложки 9%-ного оцту, 1 склянку бульйону, лавровий лист, сіль, перець —за смаком.




Схожі кулінарні рецепти