Головне меню

Популярні рецепти

Буженина з пивом

Буженина з пивом

Великий кусок свинячого окосту очищають від жил і плівок, промивають, солять і обсмажують на добре розігрітому смальці або вершковому маслі; потім його перекладають у каструлю, додають обчищені й нарізані корені (моркву, петрушку) та цибулю, гіркий і запашний перець горошком, лавровий лист, суху м'яту, заливають пивом і тушкують до готовності.

Подаючи на стіл, буженину нарізують порціонними кусками, гарнірують відварною картоплею, поливають буженину підігрітим, процідженим і заправленим маслом бульйоном.

На 500 г свинини — 2 ст. ложки смальцю або вершкового масла, 1 морквину, 1 цибулину, 1/2 кореня петрушки, 4 горошини гіркого перцю, 2 горошини запашного перцю, 1 лавровий листок, 2 склянки пива, 1 чайну ложку сухої м'яти, 1 ст. ложку вершкового масла для заправляння бульйону, 1 кг картоплі, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти