Головне меню

Популярні рецепти

Верещака

Верещака

Свинячу грудинку, нарізану великими кубиками, обсмажують зі смальцем або вершковим маслом до утворення рум'яної кірочки. Обсмажену грудинку перекладають разом з соком і жиром, в якому вона смажилась, у сотейник або каструлю, заливають буряковим квасом або оцтом з водою з розрахунку 1/2 склянки оцту на 1 1/2 склянки води, додають нарізану соломкою цибулю, перець, сіль і тушкують до напівготовності, після чого у посудину з грудинкою кладуть тертий черствий житній хліб і тушкують до готовності.

На 500 г свинячої грудинки — 2 цибулини, 2 ст. ложки смальцю, 100 г житнього хліба, 2 склянки бурякового квасу, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти