Головне меню

Популярні рецепти

Свинина, тушкована з капустою та яблуками

Свинина, тушкована з капустою та яблуками

Свинину великим куском солять, смажать на смальці або вершковому маслі до готовності й нарізують невеликими кусочками.

Свіжу капусту очищають, шаткують соломкою, добре перетирають з сіллю, тушкують 25—30 хв і змішують з пасерованою цибулею та очищеними яблуками, нарізаними часточками.

У змащений розтопленим маслом сотейник або каструлю кладуть шарами, повторюючи кілька разів, тушковану капусту, підготовлену свинину з цибулею та яблуками, заливають бульйоном і тушкують 30—40 хв під закритою кришкою.

На 500 г свинини — 1 кг свіжої капусти, 200 г яблук, 3 ст. ложки смальцю або вершкового масла, 2 цибулини, 1 склянку бульйону, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти