Головне меню

Популярні рецепти

Свинина з чорносливом

Свинина з чорносливом

М'ясо промивають, вирізують кістки, солять крупним куском, обсмажують з усіх боків зі смальцем або вершковим маслом до утворення рум'яної кірочки.

Обсмажене м'ясо перекладають у сотейник або каструлю, додають оцет, запашний перець, лавровий лист, воду і тушкують його до готовності під закритою кришкою.

Чорнослив перебирають, промивають, варять до готовності, протирають крізь сито, кладуть у посудину, з'єднують з розтертою черствою булкою, підсмаженою на маслі, цукром і соком, в якому тушкувалося м'ясо, добре проварюють, протирають крізь сито, доводять до кипіння і заливають м'ясо, нарізане тонкими кусками.

На гарнір готують смажену або відварну картоплю.

На 600 г свинини — 80 г черствої булки, 250 г чорносливу, 3—4 ст. ложки смальцю або вершкового масла, 1/2 ст. ложки цукру, 2/з ст. ложки 9%-ного оцту, 5 горошин запашного перцю, 1 кг картоплі, лавровий лист.




Схожі кулінарні рецепти