Головне меню

Популярні рецепти

Свинина з хріном (Угорська кухня)
Свинина з хріном

2 кг свинячих ніжок і голови
50 г солі
250 г різних овочів
120 г цибулі
30 г часнику
20 г цукру
5 г перцю
10 г червоної паприки
20 г хрону
1/2 дцл оцту
Добре очищені і промиті ніжки і голову розрубати на шматки і поставити варитися в 2 л води.
Коли вода закипить, зняти піну, заправити спеціями (цибулею і часником) і залишити варитися на краю плити.

Через півгодини покласти нарізані шматочками овочі і варити до тих пір, поки м'ясо й овочі не стануть м'якими. Подавати у глибокій мисці з бульйоном і овочами.

В окремій мисочці подають або простий хрін без всякої приправи, або ж хрін з добавкою оцту та цукру в зазначеному вище кількості.



Схожі кулінарні рецепти