Головне меню

Популярні рецепти

Заливне порося (Угорська кухня)
Заливне порося
2-2,5 кг поросятини (половина порося вагою 4-5 кг)
1 часточка часнику
150 г цибулі
пучок запашної зелені
50 г червоної паприки
Взяти свіжого порося з пружним м'ясом і розрізати його на шматки приблизно по 60 г кожен. Шматки обшпарити і, поклавши в каструльку з невеликою кількістю води, сіллю, кількома горошинами чорного перцю, часточкою часнику, пучком запашної зелені, паприкою, варити на слабкому вогні.

Коли м'ясо увариться, вийняти його і покласти в глибоке блюдо. Злити з бульйону жир, процідити його через дрібне сито, залити ним м'ясо і поставити блюдо в прохолодне місце. Блюдо прикрасити крутими яйцями і огірковим кружечками.



Схожі кулінарні рецепти