Головне меню

Популярні рецепти

Поросяча голова і ніжки під кислим соусом (Угорська кухня)
Поросяча голова і ніжки під кислим соусом
1,5 кг голови та ніжок порося
25 г солі
80 г жиру
20 г цукру
60 г борошна
20 г гірчиці
60 г цибулі
1,5 г перцю
1,5 дцл сметани
1 лавровий лист
пів лимона
Промити голову і ніжки поросяти, розібрати їх на шматки вагою приблизно по 60 г і поставити варитися в 1 л води. Зняти піну, посолити, покласти лавровий лист і варити далі до готовності.
Злегка підрум'янити в жирі борошно, трохи підсмажити в ньому цибулю з лимонною цедрою, додати трохи холодної води, добре перемішати, влити все це в каструльку з м'ясом.

Потім приправити гірчицею, перцем, лимонним соком, покласти сметану і цукор і варити ще 10 хвилин.
Подавати з рисом або з галушками із булочок.



Схожі кулінарні рецепти