Головне меню

Популярні рецепти

Токань а-ля чікош (Угорська кухня)
Токань а-ля чікош

1 кг свинини
150 г цибулі
100 г жиру
60 г копченого сала
3 дцл сметани
6 порцій галушок
20 г солі
10 г червоної паприки
30 г борошна
150 г зеленої паприки
80 г помідорів
часточка часнику

М'ясо нарізають
тонкими довгастими скибочками. Сало, нарізане у вигляді локшини, злегка підсмажують в жирі, додають до нього січену цибулю і, коли віна набуде золотистого відтінок, помішуючи, посипають паприкою, додають трохи води і кип'ятять ще кілька хвилин.

Потім закладають м'ясо і тушкують його, час від часу помішуючи. Якщо потрібно, в каструлю потроху підливають води, щоб заповнити рідину, що випарується.

Коли м'ясо починає доходити, до нього додають розрізану на чотири частини зелену паприку з помідорами і доводять до кипіння. Потім заправляють все сметаною, змішаної з борошном, і ще раз кип'ятять.

Подають з галушками.



Схожі кулінарні рецепти