123************* Тушкована капуста по-угорськи (Угорська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Тушкована капуста по-угорськи (Угорська кухня)
Тушкована капуста по-угорськи

Копчена свиняча корейка, свинячі кістки
1 кг квашеної капусти
100 г жиру
паприка,
сіль
50 г цибулі
50 г борошна
2-3 гілочки кропу
1 дцл сметани

1 кг квашеної капусти варять у власному розсолі, додавши до неї кілька свинячих кісток або ще краще шматочки копченої свинячої корейки.

Беруть 100 г жиру і підсмажують в ньому до золотистого кольору суміш з 50 г цибулі і 50 г борошна. Коли капуста стушкується, з неї виймають шматочки свинини і кладуть в неї підсмажену суміш борошна з цибулею.

Для аромату рекомендується покласти 2-3 гілочки кропу.

Перед тим як подавати, за бажанням можна додати 1 дцл сметани, приправленою дрібкою паприки.



Схожі кулінарні рецепти