Головне меню

Популярні рецепти

Фарширована зелена паприка (Угорська кухня)
Фарширована зелена паприка (телтетт паприка)

12 шт. зеленої паприки
600 г свинячої лопатки
томатний соус
300 г цибулі
60 г рису
яйце
часточка часнику сіль,
перець


Розкрити зелену паприку вістрям ножа, зробивши круглий надріз навколо черешка, і вийняти за держак серцевину з насінням. Вичищену паприку гарненько промити, видаливши всі внутрішні перегородки.

Пропустити м'ясо
через м'ясорубку і добре перемішати його веселкой в ​​мисці з попередньо злегка підсмаженим рубаним луком, часником, напівзвареним рисом, яйцем, дрібкою солі і перцю так, щоб всі ці приправи рівномірно розподілити в м'ясному фарші.

Коли маса стане однорідною, наповнити нею зелену паприку і потім закрити останню черенком, очищеним від насіння. Обмазати вершковим маслом каструлю, покласти в неї нафаршировані паприки, залити їх соусом з помідорів і варити на слабкому вогні близько години.

Щоб приготувати соус з помідорів
, треба підсмажити в 50 г жиру ложку борошна і поступово долити 12 дцл соку, отриманого від протирання через сито зварених у воді помідорів, приправивши все дрібкою солі і чайною ложкою цукрової пудри.

Подавати паприку
слід в глибокому блюді, рясно поливши томатним соусом.



Схожі кулінарні рецепти