Головне меню

Популярні рецепти

Гуляш по-трансільванськи (Угорська кухня)
Гуляш по-трансільванськи (секейгуяш)

1 кг свинини (задня або передня частина)
1 кг квашеної капусти
400 г цибулі
10 г кмину
часточка часнику
2 дцл сметани
30 г червоної паприки
сіль, кріп

М'ясо слід брати
від самих соковитих частин свинячої туші. Нарізати його потрібно маленькими шматочками вагою близько 50 г.

Покласти в м'ясо
посічену цибулю, часник розім'ятий, трохи кропу, кмину, додати води або бульйону і поставити все тушкуватися. Коли м'ясо наполовину стушкували, додати квашеної капусти, солі і паприки, добре перемішати і тушкувати далі в закритій каструлі на слабкому вогні, поки капуста не буде готова повністю.

Закінчуючи тушкування, залити всі 2 дцл сметани і знову прокип'ятити.

Перед тим як подавати, гуляш можна вже у страві полити однією або двома ложками підігрітої сметани.

Ця страва, як і багато інших блюд з квашеною капустою, повинна подаватись розігрітою.



Схожі кулінарні рецепти