Головне меню

Популярні рецепти

Фарширована квашена капуста (Угорська кухня)
Фарширована квашена капуста (телтетт капоста)

0,5 кг свинини
100 г копченого сала
1 кг квашеної капусти
400 г копчених свинячих ніжок
качан квашеної капусти
100 г рису
150 г цибулі
півдольки часнику
2 яйця
3 дцл сметани
50 г жиру
сіль, перець
паприка червона

Пропустити м'ясо через м'ясорубку. Приготувати фарш, гарненько змішавши м'ясо з посіченою цибулею, нарізаним кубиками салом, напівзвареним рисом і розтертим часником, потім посолити, приправити фарш паприкою і перцем, а для зв'язку додати яйце і все добре перемішати ложкою.

У кожен лист квашеної капусти кочанної загорнути фарш, ретельно заправивши його по краях. У каструлю, змащену жиром, покласти шар квашеної капусти, зверху накласти фаршировану капусту, покрити її скибочками копченого сала або тонкої грудники і знову зверху накласти шар капусти. Додати трохи води і поставити закриту каструлю в духовку на дві години.

Коли м'ясо стушкувалося, підсмажити до золотистого кольору трохи борошна, приправивши його невеликою кількістю посіченої цибулі і гарною дрібкою паприки, вийняти з каструлі фаршировану капусту, а підсмажену цибулю добре перемішати з залишившоюся в каструлі капустою і знову довести до кипіння.

Подавати в глибокому блюді, поклавши фаршировану капусту на капусту без фаршу і заправивши блюдо кількома ложками сметани.



Схожі кулінарні рецепти