Головне меню

Популярні рецепти

Квашена капуста по-трансільванськи (Угорська кухня)
Квашена капуста по-трансільванських (Ердей ракотт капоста)

600 г свинини
1,5 кг квашеної капусти
300 г сала
300 г копчених ковбасок
150 г жиру
6 дцл сметани
200 г цибулі
часточка часнику
120 г рису
червона паприка,
сіль

Квашену капусту добре промивають і варять зі свинячими кістками або з копченої свинячої шкірою.

Рублене м'ясо
солять і підсмажують з цибулею накришеною на сильному вогні. Окремо підсмажують порізану кружальцями ковбасу і кубики сала.
Глибоке вогнетривке блюдо змащують жиром, кладуть на його дно шар відвареної віджатою квашеної капусти, покривши кружальцями ковбаси і сала, потім знову шар капусти, рясно политий сметаною і посипати сіллю і паприкою, після чого накладають шар ще недовареною рису, шар рубаного м'яса, знову шар капусти і т. д.

Зверху страву повинен покривати шар капусти. Блюдо поливають сметаною і ставлять в духовку приблизно на 3 / 4 години.



Схожі кулінарні рецепти