Головне меню

Популярні рецепти

Квашена капуста по-Клужськи (Угорська кухня)
Квашена капуста по-Клужськи (коложварі капоста)

600 г свинини
1,5 кг квашеної капусти 
300 г сала
300 г копчених ковбасок
150 г жиру
6 дцл сметани 
200 г цибулі 
часточка часнику 
120 г рису
червона паприка, 
сіль


Квашену капусту добре промивають і варять зі свинячими кістками або з копченої свинячої шкірою.

Рублене м'ясо
солять і підсмажують з цибулею накришеною на сильному вогні. Окремо підсмажують порізану кружальцями ковбасу і кубики сала.

Глибоке вогнетривке блюдо
змащують жиром, кладуть на його дно шар відвареної віджатою квашеної капусти, покривши кружальцями ковбаси і сала, потім знову шар капусти, рясно политий сметаною і посипати сіллю і паприкою, і покривають маленькими підсмаженими свинячими котлетами, скибочками копченої свинини, маленькими копченими ковбасками з декількома шматочками копченої грудинки відвареної.



Схожі кулінарні рецепти