Головне меню

Популярні рецепти

Тушковані свинячі котлети по-угорськи (Угорська кухня)
Тушковані свинячі котлети по-угорськи

12 свинячих котлет по 100-120 г кожна
4 цибулини
100 г жиру
1,5 кг картоплі
50 г червоної паприки
2 г кмину часточка часнику
3 зелених паприки
3 помідори або 150 г «лечо»
сіль

Підсоливши свинячі котлети, злегка підсмажують їх у жирі з обох сторін і виймають. У тому ж жирі підсмажують до темно-золотистого кольору нарізану цибулю з паприкою, кмином і невеликою кількістю розім'ятого часнику.

Туди ж кладуть котлети, підливають до них 0,5 л бульйону і гасять під кришкою на слабкому вогні.

Коли котлети наполовину готові, до них додають очищений і нарізаний вздовж на чотири частини картоплю, помідори, зелену паприку і закінчують тушкування на слабкому вогні.



Схожі кулінарні рецепти