Головне меню

Популярні рецепти

Свинячі відбивні, смажені по-тордскі (Угорська кухня)
Свинячі відбивні, смажені по-тордскі

1,2 кг свинини з шкірою (молода свинина)
80 г жиру
3 порції різних салатів
40 г борошна
20 г солі
3 порції смаженої  на сковороді картоплі

М'ясо нарізають на 10 однакових шніцелів, відбивають їх тяпкою і роблять в шкірі надрізи довжиною близько сантиметра.

Підсолені шматки обвалюють у борошні і смажать на сильному вогні до тих пір, поки вони не стануть хрусткими та рум'яними.

Подають з картоплею та салатом-сумішшю, приготовленою з червоного буряка, зеленої паприки, огірків і зеленого салату.



Схожі кулінарні рецепти