Головне меню

Популярні рецепти

Реберця теріякі на грилі - рецепт з фото
Реберця теріякі на грилі Реберця теріякі на грилі

Поки на вулиці літо, треба ловити момент і гриль смажити на мангалі по максимуму. Сьогодні я пропоную вам приготувати свинячі реберця.

Соус-маринад теріякі дозволяє готувати смачні страви з азіатським відтінком з м'яса, птиці і риби. Свинячі реберця, приготовані з цим соусом на грилі, найкраще подавати з салатом зі свіжих овочів.
Орієнтовний час приготування: 1 годину 50 хвилин

Інгредієнти на 4 порції:
2 кг м'ясних свинячих реберець
2 лаврових листа
10 горошин чорного перцю
3-4 зубчики часнику
Сіль за смаком
Мелений чорний перець
100 мл соусу-маринаду теріякі

Реберні стрічки розрізаємо на сегменти по 3-5 ребер. Кладемо в каструлю і заливаємо водою.

Додаємо лавровий лист, перець-горошок і надрізані зубчики часнику. Солимо на смак, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо ребра під кришкою до м'якості, близько 1-1,5 годин.

Виймаємо ребра з бульйону і даємо зайвій рідині стекти.

Кладемо ребра на решітку і поміщаємо на мангал над середнім жаром. Смажимо, постійно змащуючи соусом теріякі, з усіх сторін близько 15 хвилин в загальній складності.
Готові реберця приправляємо до смаку чорним перцем і подаємо.
Реберця теріякі на грилі
Смачного!
Джерело: vkusnyblog.ru



Схожі кулінарні рецепти