Головне меню

Популярні рецепти

Свиняча вирізка з інжиром в беконі - рецепт з фото
Свиняча вирізка з інжиром в беконі
Свиняча вирізка з інжиром в беконі

Я дуже люблю готувати зі свинячої вирізки - якщо спеціально не постаратися, то зіпсувати її досить складно. Головне не перестаратися з часом готування. Моя любов до цього продукту добре видно по ряду страв зі свинячою вирізкою в блозі.

Вирізка, приготована за цим рецептом - відмінний варіант страви для святкового столу. Солоний копчений бекон з одного боку і солодкий інжир з іншого надають страві пікантний нетривіальний смак.

Орієнтовний час приготування:
50 хвилин
І
нгредієнти на 4 порції:

2 свинячих вирізки, близько 250-300 г кожна
100 г в'яленого інжиру
70 г волоських горіхів
300 г бекону (сирокопченої грудинки)
сіль і мелений чорний перець за смаком

Бекон нарізаємо на довгі тонкі смужки.
Свиняча вирізка з інжиром в беконі
Інжир і горіхи рубаємо не дуже дрібно.
Свиняча вирізка з інжиром в беконі
З вирізки зрізаємо зайвий жир і плівки. Розрізаємо вздовж не до кінця і розкриваємо як книгу.

Солимо і перчимо.
Свиняча вирізка з інжиром в беконі
Кладемо в розріз суміш інжиру і горіхів. Стуляємо краю. Загортаємо в бекон і обв'язуємо ниткою.
Свиняча вирізка з інжиром в беконі
У сковороді на сильному вогні розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла і по черзі обсмажуємо обидві вирізки з усіх боків, по 5 хвилин на кожну вирізку.
Свиняча вирізка з інжиром в беконі
Кладемо вирізку у форму для запікання і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо до готовності, близько 25-30 хвилин. Якщо у вас є термометр для м'яса, він повинен показувати внутрішню температуру вирізки близько 70 градусів.

Готову вирізку нарізаємо на скибочки і подаємо.
Свиняча вирізка з інжиром в беконі
Смачного!
Джерело: vkusnyblog.ru



Схожі кулінарні рецепти