Головне меню

Популярні рецепти

Свинина, запечена з цибулею і часником - рецепт з фото
Свинина, запечена з цибулею і часником Свинина, запечена з цибулею і часником

Іноді для прекрасного багатого смаку страви зовсім не обов'язково збирати до купи безліч складнозавернутих інгредієнтів. Їжа, приготовлена ​​з мінімуму простих продуктів, цілком може прикрасити навіть святковий стіл. Не вірите? Переконайтеся в зворотному, приготувавши свинину за цим рецептом. Завдяки цибулі і запіканню у фользі м'ясо виходить просто тане в роті.
Орієнтовний час приготування: 1 годину 5 хвилин

Інгредієнти на 6-8 порцій:

1 кг нежирної свинячої шиї
1 велика цибулина
3 зубчики часнику
1 ст.л. рослинного масла
½ ч.л. сухого чебрецю
½ ч.л. сухого розмарину
½ ч.л. сухого базиліка
сіль і мелений чорний перець за смаком

Цибулю, часник, рослинне масло і трави кладемо в чашу блендера. Рубаємо не дуже дрібно в пульсуючому режимі.
Свинина, запечена з цибулею і часником
М'ясо миємо й насухо витираємо. Зрізуємо плівки і зайвий жир. Солимо і перчимо за смаком. Обмащуємо цибульно-часниковою сумішшю.
Свинина, запечена з цибулею і часником
Загортаємо м'ясо у фольгу, кладемо у форму для запікання і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо 40 хвилин.

Знімаємо фольгу і запікаємо ще 10 хвилин.
Свинина, запечена з цибулею і часником
Готовому м'ясу даємо постояти при кімнатній температурі близько 5 хвилин. Потім нарізаємо і подаємо.

Свинина, запечена з цибулею і часником

Смачного!
Джерело:  vkusnyblog.ru



Схожі кулінарні рецепти