Головне меню

Популярні рецепти

М'ясні рулетики на шпажках з корнішонами та сирно-паштетною начинкою - рецепт з фото

М'ясні рулетики на шпажках з корнішонами та сирно-паштетною начинкою - рецепт з фотоінгредієнти:

-4 свинних шніцеля (по 200гр)
-100гр м'якого печінкового паштету
-80гр сиру
-2 Стол.ложки каперсів (або оливки)
-6 Скибочок шинки
-8 Корнішонів
-1 Пучок петрушки
-1 Пучок зеленої цибулі
-Мелений перець
-Сіль
-3 Стол.ложки рослинної олії


крім того:

-Товсті шпажки або металеві шампурики

 

1. На фото набір продуктів: свинина, печінковий паштет, сир, каперси, шинка, корнішони, петрушка, зелена цибуля, сіль, млин з перцем (у мене чорний, запашний, білий і рожевий).

Зелень петрушки і цибулі вимийте і обсушіть паперовим рушником.

М'ясні рулетики на шпажках з корнішонами та сирно-паштетною начинкою - рецепт з фото

2. Каперси, петрушку і цибулю дрібно подрібніть.

М'ясні рулетики на шпажках з корнішонами та сирно-паштетною начинкою - рецепт з фото

3. Сир, печінковий паштет, петрушку, цибулю і каперси змішайте в підходящій посуді.

М'ясні рулетики на шпажках з корнішонами та сирно-паштетною начинкою - рецепт з фото

4. М'ясо промийте, обсушіть і акуратно відбийте під харчовою плівкою.

М'ясні рулетики на шпажках з корнішонами та сирно-паштетною начинкою - рецепт з фото

5. Посоліть і поперчіть.

М'ясні рулетики на шпажках з корнішонами та сирно-паштетною начинкою - рецепт з фото

6. Покрийте кожний шніцель наполовину скибочками шинки.

Шинку краще використовувати ніжних сортів (курка або індичка).

М'ясні рулетики на шпажках з корнішонами та сирно-паштетною начинкою - рецепт з фото

7. Далі змастіть сирно-печінкову начинку.

Покладіть зверху по два корнішона.

М'ясні рулетики на шпажках з корнішонами та сирно-паштетною начинкою - рецепт з фото

8. Акуратно скрутіть рулетом.

М'ясні рулетики на шпажках з корнішонами та сирно-паштетною начинкою - рецепт з фото

9. Кожен рулет наріжте кружечками завтовшки 2,5-3см за допомогою дуже гострого ножа з тонким лезом.

Нанизайте кружечки на шпажки.

М'ясні рулетики на шпажках з корнішонами та сирно-паштетною начинкою - рецепт з фото

10. Розігрійте на сковороді олію і смажте рулетики по 3-4 хвилини з кожного боку.

Готові рулетики гарніруйте скибочками лимона, каперсами, гвоздиковим базиліком і зеленим салатом.
М'ясні рулетики на шпажках з корнішонами та сирно-паштетною начинкою - рецепт з фото




Схожі кулінарні рецепти