Головне меню

Популярні рецепти

Свинина із брусничним соусом - рецепт з фото

Свинина із брусничним соусом


Інгредієнти

свинина безкісткова - 2кг
червоне сухе вино - 250мл
мед - 2 ст.л.
корінь імбиру - 30г
суміш перців - 1 ст.л.
кориця мелена - на кінчику ножа
розмарин свіжий - гілочка
сіль морська крупна за смаком


для соусу:

брусниця - 500г
червоне сухе вино - 100мл
цукор - 1/2 ст.



1. Необхідні продукти: м'ясо, червоне вино, мед, імбир, кориця, суміш перців, брусниця, розмарин

Свинина із брусничним соусом

2. Імбир очистити і натерти на тертці

Свинина із брусничним соусом

3. Ось таку суміш перців я використовувала

Свинина із брусничним соусом

4. Вино ретельно розмішати з медом, додати натертий імбир, потім додати туди ж корицю, суміш перців, розмелених в ступці і кілька голочок розмарину.

Свинина із брусничним соусом

5. Обмазати маринадом свинину з усіх боків, посолити її за смаком

Свинина із брусничним соусом

6.Покласти м'ясо на решітку, поставити на деко. Додати гілочку розмарину. Помістити м'ясо в духовку,

Свинина із брусничним соусом

7. Через 10 хвилин зменшити жар духовки до 160 ° С, накрити свинину фольгою і запікати 2 ч.

Свинина із брусничним соусом

8. Половину брусниці подрібнити у блендері разом з цукром до стану пюре.

Свинина із брусничним соусом

9.Сік, що виділився з м'яса злити з деко в сотейник; додати вино. Поставити сотейник на середній вогонь. Готувати, поки не випарується 2/3 об'єму соусу.

Свинина із брусничним соусом

10. Готовий соус

Свинина із брусничним соусом

11. Свинину викласти на блюдо і подавати з соусом

Свинина із брусничним соусом

12. Смачного!

Свинина із брусничним соусом




Схожі кулінарні рецепти