Головне меню

Популярні рецепти

Свинина
Свинина

Спосіб приготування

 

Хочу поділиться з вами дуже простим і доступним кожному кулінару, методом приготування шматка свинини!

Приготувати м'ясо подібним методом до святкового столу, сумніваюся що хтось залишиться байдужим. М'ясо виходить дуже соковитим і ніжним, з легким ароматом спецій!

Ну, поїхали! Беремо хороший шматок свинини, не дуже жирний, видаляємо плівку

Змішуємо з водою сіль, цукор, чорний перець, гірчицю, коріандр, червоний перець, лавровий лист, гвоздику і корицю

Ставимо на плиту і на середньому вогні доводимо до кипіння, вимикаємо. Даємо охолонути і змішуємо з пивом

Опускаємо шматок м'яса в маринад і обколююємо м'ясо за допомогою шприца маринадом з усіх боків

Обколоте м'ясо в маринаді поміщаємо в холодильник на 72 години

Якщо м'ясо не обколювати, то термін маринування збільшується в 3 рази

Після 72 годин зливаємо маринад, обсушуємо м'ясо паперовими рушниками і поміщаємо м'ясо в духовку або коптильню

Готується м'ясо при температурі 100 градусів, приблизно 6 - 7 годин, або поки температура в середині м'яса не підніметься до 70-ти градусів

Як тільки м'ясо готове, відразу дістаємо і накриваємо фольгою, даємо постояти близько 30-ти хвилин і подаємо на стіл

М'ясо смачне як гаряче, так і холодне, відмінно йде до будь гарніру або на сендвічі!

Смачного! ! !

Інгредієнти

Свинина 2кг. (Не дуже жирна)
Сіль 2ст.л.
Цукор коричневий 1ст.л.
Чорний перець 1ч.л. (Горошок)
Гірчиця 1ч.л. (Насіння)
Коріандр 1ч.л. (Насіння)
Червоний перець 2шт. (Сухий)
Лавровий лист 2 листка
Гвоздика 4шт.
Кориця 1шт. (Близько 4см.дліной)
Пиво світле 700мл.
Вода 500мл.




Схожі кулінарні рецепти