Головне меню

Популярні рецепти

Соковита свиняча корейка під хрусткою скоринкою з овочами-гриль.

Соковита свиняча корейка під хрусткою скоринкою з овочами-гриль.Соковита свиняча корейка під хрусткою скоринкою з овочами-гриль.

Спосіб приготування

Свинячі стейки на кістці помити, обсушити паперовою кухонною серветкою, посолити, поперчити свіжомеленим чорним перцем.

Для маринаду збити в емульсію соєвий соус і сухе біле вино. М'ясо покласти в чашку, залити маринадом, видавити туди через прес часник, натерти корінь імбиру, і добре все перемішати.

Перекласти м'ясо з маринадом в пакет, видавити звідти повітря, щільно перев'язати і прибрати в холодильник на 4 години для маринування. Вийняти м'ясо за півгодини до приготування.

Для панірування змішати розм'якшене вершкове масло з борошном, і перетерти в крихту.

Обмазати цією паніровкою м'ясо з двох сторін (паніровку придавити руками)

У сковороді-гриль розтопити пару ложок вершкового масла і обсмажити стейки з двох сторін до появи скоринки, буквально 2-3 хвилинки.

Перекладаємо відразу стейки у форму для запікання, і ставимо у вже нагріту духовку до 200 гр. на 5 хвилин! Не більше! І тоді, м'ясо у Вас вийде соковитим, з хрусткою скоринкою!

Поки маринувалося м'ясо, я приготувала овочі на гарнір.

Баклажани, цукіні, помідори нарізати кружечками. Болгарський перець - трикутниками.

Збити оливкову олія з бальзамічним оцтом, видавити туди зубчик часнику.

Залити цим маринадом овочі, перемішати, дати постояти хвилин п'ять. Не солити! Солити овочі тільки після приготування!

Порціями обсмажити овочі на сухій сковороді-гриль. Кожен вид овочів краще смажити окремо, так як ступінь готовності у всіх різна.

Подаємо одразу гаряче м'ясо з овочами, запиваємо улюбленим вином, або шампанським!

Готується швидко (не рахуючи часу для маринування), виходить смачно!

Інгредієнти

Свиняча корейка (стейки на кості) - 4 шт.,
Сіль, перець чорний,


Маринад для м'яса:


Соєвий соус - 3 ст.л.,
Вино біле сухе - 3 ст.л.,
Часник - 2 зуб.
Корінь імбиру - 2 см.


Крихта для кірочки:

Масло вершкове - 2 ст.л.,
Борошно - 2 ст.л.
Масло вершкове для обсмажування - 3-4 ст.л.

Для овочів-гриль:

Баклажан - 1 шт.,
Цукіні - 1 шт.,
Перець червоний, солодкий (болгарський) - 1 шт.,
Помідори - 2 шт.,
Олія оливкова - 6-7 ст.л.,
Оцет бальзамічний (або білий винний оцет) - 2 ст.л.,
Часник - 1-2 зуб.




Схожі кулінарні рецепти