Головне меню

Популярні рецепти

Свиняча корейка на грилі з фаршированими помідорами на гарнір

Свиняча корейка на грилі з фаршированими помідорами на гарнірСвиняча корейка на грилі з фаршированими помідорами на гарнір

Спосіб приготування

М'ясо промити, обсушити паперовими рушниками, відбити тупою стороною ножа і швидко обсмажити з обох боків на розжареній сковороді гриль (без масла), або на звичайній сковороді (тільки до скоринки, всередині м'ясо повинне залишатися сирим)

Змішати всі інгредієнти для соусу «Барбекю». Додати до соусу інші інгредієнти для маринаду, довести маринад до кипіння і залити ним корейку. Дати охолонути м'ясу в маринаді. Потім маринад процідити уварити в два рази. Шматки корейки обсмажити на грилі, або просто запекти в духовці, змащуючи увареним маринадом, хвилин 15.

Для гарніру: у перцю видалити насіння і перетинки, розрізати на частини і запекти в духовці до чорних підпалин, потім відразу ж прибрати в пакет для упрівання. Очистити від шкірки, порізати дрібними кубиками.

Баклажан нарізати дрібним кубиком, присолити і залишити на 20 хвилин, для виділення соку, щоб видалити гіркоту. Кубики промити, обсушити по можливості.

Розігріти в сковороді оливкову олію, обсмажити кубики баклажана до готовності, посолити, поперчити, зняти з вогню, додати запечений перець, перемішати.

У помідорів зрізати кришечку (не викидати!), Видалити м'якоть за допомогою ложечки, залишивши лише стіночки. Нафарширувати помідори отриманою начинкою, закрити кришечками, викласти помідори у вогнетривкий посуд і запекти в заздалегідь розігрітій духовці 15 - 20 хвилин.

Подавати м'ясо з фаршированими помідорами.

Смачного!

Інгредієнти

Корейка свиняча порційна з кісточкою - 4 шт.

Для маринаду:

Соус «Барбекю»
Перець чилі пластівці - ½ ч.л.
Часник сухий - ½ ч.л.
Соус «Теріякі» - 100мл
Перець чорний свіжозмелений - ½ ч.л.
Вода - 1 л
Сіль за смаком

Для соусу «Барбекю»:

Оцет яблучний - 50 мл
Кетчуп готовий хорошої якості - 3 ст.л.
Гірчиця столова - 1 ст.л.
Мед - 1 ст.л.
Вустерський соус - 2 ст.л.
Соус «Табаско» - ½ ч.л.
Паприка мелена - 1 ч.л.

Для гарніру:

Помідори - 4 шт.
Баклажан - 1 шт.
Перець болгарський великий - 1 шт.
Олія оливкова - 1 ст.л.
Сіль за смаком
Перець чорний свіжозмелений за смаком




Схожі кулінарні рецепти