Головне меню

Популярні рецепти

Юветсі

ЮветсіУ великій каструлі обсмажити м'ясо з усіх боків на оливковій олії протягом 5 хвилин.

Додати терту цибулю  і часник готувати ще 5 хвилин.

Додати томати і, коли вони закиплять, влити півтора літра води. Додати корицю. посолити і поперчити. Готувати, поки м'ясо не стане ніжним - до цього моменту рідина повинна зменшитися в об'ємі майже вдвічі. Долити води, скільки необхідно, щоб рідини в каструлі стало приблизно півтора літра. Довести до кипіння.

Розігріти духовку до 200 ° C. Удалити корицю. перемістити вміст каструлі в жаростійку форму і помістити в духовку. Коли рідина закипить, дістати з духовки і додати пасту орзо.

Добре перемішати і помістити назад в духовку. Перемішати знову через 5 хвилин. Залишити в духовці, поки вся рідина не вбереться.

готово!

можна сервірувати. при бажанні. посипати вашим улюбленим тертим сиром. якщоі є можливість. то грецьким "Кефалотірі" (я не посипала).

це дуже смачно!

Інгредієнти

700 гр. м'яса (без кістки) на ваш вибір: свинина, телятина або баранина
500 гр. пасти орзо (грецька назва кріфаракі)
400 гр. свіжих і дуже стиглих помідорів (очистити від шкірки і натерти на крупну тертку)
1 велика цибулина (натерти на крупну тертку)
2 зубки часнику (натерти на крупну тертку)
1 паличка кориці
3-4 ст.лож. масла
сіль, чорний мелений перець; 
тертий сир для сервіровки