Головне меню

Популярні рецепти

Глазуровані на грилі свинячі відбивні з манго - Black Bean - зеленою цибулею Сальса

Глазуровані на грилі свинячі відбивні з манго - Black Bean - зеленою цибулею Сальса1.Змазатисвинячі відбивні оливковою олією з обох боків і приправити сіллю і меленим перцем.

2. деко застелити фольгою дзеркальною стороною вгору (для відображення гриля знизу). помістити на нього решітку з відбивними і поставити під розігрітий гриль духовки на 10-12 хв.

3. приготувати глазур:

помістити оцет, цукор і перець в каструлю варити 5-7 хв.

4.процідити через ситечко, добавити пюре манго і варити 1 хвилину, перетерти через сито.

5. достати відбивні з духовки і змастити за допомогою пензлика глазур'ю.

6 .. запікати ще хвилин 10-12 до готовності і золотисто-коричневого кольору.

7. Для сальси з манго:

приготувати соус - сік лайма, мед і масло збити виделкою до однорідності.

8. змішати всі інші інгредієнти в мисці і приправити соусом сіллю і перцем. Дати настоятися протягом 30 хвилин перед подачею на стіл.

9.сервірувати з відбивними і коржиками!

10. гостро, сочно і дуже смачно!

Інгредієнти

1/3 склянки червоного винного оцту
3 ст.л. цукру
1/2 ч.л.черного перцю горошок
1/2 великого манго, очистити і протерти
3 свинячі відбивні на кістки по 400 гр. кожна
Оливкова олія
Сіль за смаком

MANGO-Black Bean-GREEN SALSA ЦИБУЛЯ:

1 плід манго, очищений і нарізаний великими шматочками
1 баночка вареної чорної квасолі, консервованої. промити і просушити.
2 склянки зеленої цибулі, дрібно нарізати
1 -2 шт.перця Серрано, очищених від насіння і дрібно нарізаних (робіть це в рукавичках)
1/4 склянки свіжого соку лайма (лимона)
2 столові ложки оливкової олії
1 столова ложка меду
1/4 склянки нарізаної кінзи (хто не любить-петрушки)
1 стакан = 200 мл.
Сіль і мелений перець за смаком
* Перець Серрано-різновид перцю Чилі




Схожі кулінарні рецепти