Головне меню

Популярні рецепти

Шніцель по-ужгородськи (Закарпатська кухня)

Шніцель по-ужгородськи (Закарпатська кухня)

Куски молодої яловичини або свинини пропускають через м'ясо­рубку, перемішують з розмоченою в молоці булкою, додають сіль, перець чорний молотий і вдруге пропускають через м'ясорубку, добре вимішують, додають сире яйце і знову перемішують.

З підготовленої маси формують шніцель яйцеподібної плескатої форми, панірують в борошні, змочують у збитому яйці і обсма­жують, щоб на поверхні шніцеля з'явилася рум'яна кірочка.

Перед подачею шніцель посипають тертим твердим сиром і на 5 хвилин ставлять у гарячу духовку для запікання.

Шніцель подають з картопляним пюре або відвареним розсипчастим рисом.

Витрати продуктів на одну порцію: яловичина 156 г або свинина 129 г, булка 15 г, молоко 10 г, яйце 1 /2, борошно 5 г, яйце для лізона 1/4 шт., жир 15 г, сіль 3 г, перець чорний молотий 0,02 г, сир твердий 7 г.




Схожі кулінарні рецепти