Головне меню

Популярні рецепти

Шніцель мукачівський (Закарпатська кухня)

Шніцель мукачівський (Закарпатська кухня)

Із свинини (корейка) нарізають порціонні куски м'яса, по 2 шт. па порцію, завтовшки 2 см, відбивають, солять і посипають чорним моло­тим перцем.

Відбите м'ясо панірують у борошні з обох боків, змочують у збитих яйцях, змішаних з молоком, та зеленню кропу і смажать на смальці з обох боків до готовності.

Батон нарізають скибками по 2 куски на порцію, змочують в рідині, приготовленій із збитих яєць та молока, посипають тертим твердим сиром і обсмажують їх до золотистого кольору.

Готовий гарячий шніцель подають на блюдах або в тарілках, укла­даючи, щоб куски шніцеля чергувалися з кусками батона. З боку на тарілку кладуть смажену картоплю або комбінований гарнір і оформляють зеленню петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: свини­на 134 г, сіль 3 г, перець чорний молотий 0,05 г, борошно 4 г, яйце 1 шт., молоко 10 г, зелень кропу 5 г, смалець 10 г, батон 35 г, моло­ко 12 г, сир твердий 6 г, жир 10 г, зелень петрушки 3 г.




Схожі кулінарні рецепти