Головне меню

Популярні рецепти

Свинина по-міжгірськи (Закарпатська кухня)

Свинина по-міжгірськи (Закарпатська кухня)

Свинину нарізають крупними кубиками по 2 куски на порцію, солять, посипають чорним молотим перцем, кладуть на сковороду з добре розігрітим смальцем і обсмажують з обох боків до півготов­ності. Потім до м'яса додають цибулю, перець свіжий солодкий, моркву, нарізані кубиками та кмин, заливають бульйоном і тушкують до готовності.

М'ясо подають гарячим з соусом, в якому воно тушкувалося, та картопляними крокетами.

Витрати продуктів на одну порцію: свинина 129 г, смалець 12 г, цибуля 25 г, морква 15 г, перець свіжий солодкий 20 г, кмин 0.5 г, сіль 3 г, перець чорний молотий 0.02 г, бульйон 90 г.




Схожі кулінарні рецепти