Свинина по-виноградівськи (Закарпатська кухня)
З свинини (корейка) нарізають порціонні куски, злегка відбивають. солять і посипають чорним молотим перцем.
На відбиті куски м'яса кладуть подрібнений часник, загортають у вигляді кручеників, панірують в сухарях, змочують у збитих яйцях і обсмажують в добре розігрітому смальці.
Готову свинину подають гарячою з комбінованим гарніром і прикрашають зеленню петрушки.
Витрати продуктів на одну порцію: свинина 108 г, сіль 2 г, перець чорний молотий 0,02 г, часник 4 г, яйце 1/4 шт., сухарі 12 г, смалець 12 г, гарнір 150 г, зелень петрушки 3 г.
Схожі кулінарні рецепти |