Головне меню

Популярні рецепти

Крученики по-хустськи (Закарпатська кухня)

Крученики по-хустськи (Закарпатська кухня)

З свинини нарізають порційні куски, відбивають, солять, поси­пають перцем. Обчищену й нарізану дрібними кубиками цибулю пасерують, з'єднують з дрібно нарізаними півкопченою ковбасою та солоними огірками, добре перемішують і кладуть на відбиті куски м'яса. Краї м'яса згортають і формують крученики.

Підготовлені крученики панірують у борошні і смажать до півго­товності. Потім крученики заливають червоним соусом з цибулею та маринованими огірками і доводять до готовності.

Готові крученики подають з комбінованим гарніром і прикра­шають зеленню петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: свинина 82 г, сіль 1 г, перець чорний молотий 0,05 г, цибуля 17 г, жир 3 г, ковба­са півкопчена 12 г, огірки солоні 11 г, борошно 6 г, жир 7 г, соус 75 г, гарнір 150 г, зелень петрушки 3 г.




Схожі кулінарні рецепти