Головне меню

Популярні рецепти

Свинина з капустою по-коложварськи (Закарпатська кухня)

Свинина з капустою по-коложварськи (Закарпатська кухня)

Свинину нарізають кусками по 30—40 г і обсмажують в смаль­ці з цибулею до півготовності. Потім додають розтертий часник, сіль, воду, томат-пасту і тушкують до готовності.

Окремо тушкують квашену капусту і окремо відварюють рис. Якщо капуста дуже кисла, її промивають.

Коли все це готове, в каструлю кладуть шар капусти, шар м'яса, шар рису і т. д. Зверху заливають сметаною і кладуть в духовку для запікання.

Готова страва має кислуватий, в міру солоний смак, м'ясо м'яке, соковите, капуста і рис не розварені.

Витрати продуктів на одну порцію: свинина 132 г, часник 1 г, смалець 5 г, сіль 3 г, вода 50 г, капуста кваше­на 114 г, томат-паста 4 г, цибуля 10 г, жир 4 г, вода 8 г, рис 29 г, марга­рин вершковий 2 г, сметана 25 г.




Схожі кулінарні рецепти