1.Змазатисвинячі відбивні оливковою олією з обох боків і приправити сіллю і меленим перцем.
2. деко застелити фольгою дзеркальною стороною вгору (для відображення гриля знизу). помістити на нього решітку з відбивними і поставити під розігрітий гриль духовки на 10-12 хв.
3. приготувати глазур:
помістити оцет, цукор і перець в каструлю варити 5-7 хв.
4.процідити через ситечко, добавити пюре манго і варити 1 хвилину, перетерти через сито.
5. достати відбивні з духовки і змастити за допомогою пензлика глазур'ю.
6 .. запікати ще хвилин 10-12 до готовності і золотисто-коричневого кольору.
7. Для сальси з манго:
приготувати соус - сік лайма, мед і масло збити виделкою до однорідності.
8. змішати всі інші інгредієнти в мисці і приправити соусом сіллю і перцем. Дати настоятися протягом 30 хвилин перед подачею на стіл.
9.сервірувати з відбивними і коржиками!
10. гостро, сочно і дуже смачно!
Інгредієнти
1/3 склянки червоного винного оцту 3 ст.л. цукру 1/2 ч.л.черного перцю горошок 1/2 великого манго, очистити і протерти 3 свинячі відбивні на кістки по 400 гр. кожна Оливкова олія Сіль за смаком
MANGO-Black Bean-GREEN SALSA ЦИБУЛЯ:
1 плід манго, очищений і нарізаний великими шматочками 1 баночка вареної чорної квасолі, консервованої. промити і просушити. 2 склянки зеленої цибулі, дрібно нарізати 1 -2 шт.перця Серрано, очищених від насіння і дрібно нарізаних (робіть це в рукавичках) 1/4 склянки свіжого соку лайма (лимона) 2 столові ложки оливкової олії 1 столова ложка меду 1/4 склянки нарізаної кінзи (хто не любить-петрушки) 1 стакан = 200 мл. Сіль і мелений перець за смаком * Перець Серрано-різновид перцю Чилі
Схожі кулінарні рецепти
|