Головне меню

Популярні рецепти

Сирники варені

Сирники варені

Віджатий сир протирають крізь сито, додають сметану, яйця, масло, цукор, сіль і борошно. Все добре розмішують, протирають крізь сито, скачують рулетом, ріжуть кусочками навскіс і варять у підсоленій воді 5—10 хв. до готовності. Зварені сирники виймають, дають стекти воді, кладуть у глибоке блюдо і поливають розтопленим вершковим маслом. Окремо до сирників подають сметану.

На 3 склянки сиру — 2 ст. ложки сметани, 3 яйця, 1 ст. ложку масла, 200 г пше­ничного борошна, щіпку солі.

Для поливки — 2 склянки сметани, 200 г вершкового масла.




Схожі кулінарні рецепти