Головне меню

Популярні рецепти

Палянички із сиру

Палянички із сиру

Жовтки, частину вершкового масла і цукор разом розтирають до одержання білого кольору, додають протертий крізь сито сир, сіль, ванільний порошок і продовжують розтирати ще 8—10 хв. Добре роз­тертий сир змішують з борошном та збитими білками, викладають на посипаний борошном стіл, роблять по 2–3 палянички (плоскі коржики) на порцію, обкачують в борошні і смажать на вершковому маслі до готовності. Палянички подають на стіл із сметаною.

На 600 г сиру — 3 ст. ложки пшеничного бо­рошна, 2 яйця, 11/2 ст. ложки цукру, 1 ст. ложку вершкового масла, і ванільний порошок, 1/2 склян­ки сметани.




Схожі кулінарні рецепти