Головне меню

Популярні рецепти

Сирник з малиновим джемом

СИРНИК З МАЛИНОВИМ ДЖЕМОМ

Тісто: 300 г борошна, 100 г вершкового мас­ла або маргарину, 1—2 ст. ложки сметани, 1 ст. ложка цукру, на кінець ножа солі.

Начинка: 1 кг сиркової маси, 250 г цукру, 6 яєць, 100 г вершкового масла, 50 г борошна, 200 г малинового джему.

Замісити пісочне тісто, вистелити ним дно і стінки змащеного жиром листа, поколоти виделкою, накласти малиновий джем. Розтерти масло з цукром, жовтками, вимішати з сирковою масою, піною збитих білків, всипати борошно і вимішати. Вилити цю масу в тортівницю поверх джему і пекти в гарячій духовці (210—220° С) протягом години.

Якщо сирник надто рум'яниться, накрити вологим папером. Виймати з тортівниці, коли остигне.




Схожі кулінарні рецепти