Головне меню

Популярні рецепти

Сирник без тіста

СИРНИК БЕЗ ТІСТА

1 кг сиру, 500 г цукру, 10 яєць, 200 г вершко­вого масла, 2 ст. ложки манної крупи, З—4 варені картоплини, 50 г посічених горіхів, ва­нілін, мигдальна есенція.

Жовтки розтерти з цукром, додати розтоплене масло, змелені сир і картоплю, ванілін, кілька крапель мигдалевої есенції і розтерти, щоб утворилася пухка маса. Вимішати її з піною збитих білків, манною крупою і вилити у форму, застелену промащеним папером. Звер­ху посипати посіченими горіхами, цукром, ізюмом. Пекти в гарячій духовці (210—220° С) протягом години.

Якщо сирник надто рум'я­ниться, прикрити вологим папером. Зняти з листа, коли цілком остигне.




Схожі кулінарні рецепти